Køkken

Køkkenlinjen på NUCP introducerer til Hotel- og restaurantskolerne typisk i fagene kok og tjener, men vi kan også introducere i fagene slagter, smørrebrødsjomfru og bager, idet køkkenlinjen også arbejder inden for disse fag.

Køkkenet producerer dagligt morgenmad og frokost – både kolde og varme anretninger – til alle skolens elever og ansatte.

Det er en linje, hvor teori meget hurtigt bliver omsat til praksis i hverdagens gøremål, og hvor du både er involveret i fremstillingen af retterne samt serveringen ved bordet i spisesalen.

Ved de daglige morgenmøder bliver opgaverne fordelt, så alle ved hvilke opgaver de har den pågældende dag. Målet med opgavefordelingen er, at du får afprøvet alle de forskellige rutiner, der er i et køkken.

Du får også prøvet at servere ved skolens forskellige arrangementer, hvor du indgår som en naturlig del af det team der står for arrangementet.

Så hvis du ønsker at prøve og arbejde inden for disse fag, så er det måske lige en linje for dig.

Med venlig hilsen

Ruddi Holmbo
Ruddi HolmboKøkkenchef
Augustin Jauk
Augustin JaukHoldleder
Helle Hansen
Helle HansenFaglærer
Marianne Rosbech
Marianne RosbechFaglærer