IT og Medie

Helt kort: På It & Medie åbner vi op til den kreative og digitale del af foto og grafik verdenen. Det er derfor vigtigt at du er mødestabil, kan samarbejde, og har lyst til at lære om fotografering og grafisk design samt billedbehandling på computeren.

Vi laver også service på skolens elevcomputere, samt opsætning og installering.

Mere uddybende: Opgaverne udspringer af en kombination af teori og praksis. Formålet er at arbejde med både foto- og grafiske projekter, hvor du får lov til at udfolde dine kreative og kunstneriske sider. Vi bruger ofte naturen som baggrund.

Du får introduktion til de grundlæggende indstillinger på et spejlreflekskamera, herunder også brugen af stativer, og andre tricks som skaber spændende billeder. Sideløbende lærer du hvordan du billedbehandler dine billeder på en computer.

Når en opgave er færdig, afsluttes der med en fælles gennemgang, hvor vi taler om opgavernes indhold, virkemidler og teknikker. Alt sammen for at du skal blive bevidst om, og udvikle dit eget billedsprog. Du lærer at modtage, og give konstruktiv feedback.

Der vil være opgaver i form af at yde support til diverse MS Office produkter derfor vil vi arbejde med udvidet brug af disse programmer. Vi kommer også rundt om IT sikkerhed og din sikkerhed på internettet. Ud over dette, arbejder vi også med collager, postkort, visitkort, reklamer og plakater til kunder og eget brug.

På IT & Medie er vores holdleder også uddannet drone-fører, og du vil også stifte bekendtskab med droneflyvning og dronefotografering.

It & Medie er præget af engagement, lyst og vilje til at dygtiggøre sig. Vi lægger stor vægt på mødestabilitet og samarbejde, da arbejdet ofte foregår i mindre grupper.

Med venlig hilsen

Morten Bille
Morten BilleHoldleder